Що робити, коли відмовив ноутбук?

Відмова ноутбука і втрата продуктивності можуть бути пов'язані з несправностями в системі живлення. Ремонт і заміна блоку живлення (акумулятора) ноутбука у Львові та області в сервісному центрі Альфа-Ком виконуються кваліфікованими фахівцями з попередньою діагностикою пристрою.

Далеко не завжди проблеми з живленням ноутбука пояснюються втратою ємності батареї. У пристрої є контролер живлення, який оцінює рівень заряду і регулює роботу так, щоб вчасно відключати акумулятор від зарядки або зовсім вимикати ноутбук.

Несправність в цьому ланцюзі може привести до неправильного використання батареї, її перевантаження або несвоєчасного відключення пристрою. При діагностиці системи живлення майстер виконує ряд операцій:

  • перевіряє стан акумулятора
  • перевіряє калібрування батареї контролера живлення
  • переконується в тому, що несправність присутня в певному вузлі ланцюга
  • знаходить можливості усунення проблеми - від заміни самої батареї до її калібрування і ремонту контролера живлення

Без розуміння принципів роботи цієї схеми якісний ремонт системи живлення неможливий. При цьому підбір нового акумулятора повинен проводити фахівець, який знає, які параметри батареї підійдуть конкретного пристрою. Новий акумулятор ноутбука слід калібрувати і провести цикл повного розряду з зарядом, але не "розгойдувати" його так, як це робилося з нікель-кадмієвими батареями!

Чи не працює акумулятор ноутбука, потрібен ремонт

Сервісний центр Альфаком у Львові виконає діагностику ноутбуків всіх моделей і виробників з дотриманням регламентів ремонту. При підозрі на несправність, помітивши, фізичне пошкодження, зниження швидкості і продуктивності, зв'яжіться з нашим сервісним центром по телефону і привезіть ноутбук майстру для початкової діагностики. Ноутбук не працює не просто так - він несправний і потребує ремонту, в тому числі в діагностиці, ремонту та заміни блоку живлення (акумулятора).

Ремонт і заміна блоку живлення ноутбука

Вам буде надана повна інформація про вартість і методикою ремонту, а після виконання робіт ви отримаєте гарантії сервісного центру на встановлені деталі і роз'єми. Звернення в професійний центр ремонту і обслуговування техніки дозволить вам заощадити гроші і не ризикувати дорогою технікою.

Професійний ремонт ноутбуків та комп'ютерної техніки проводиться по регламентам виробників пристроїв і використанням тільки дозволених запчастин.