Ось і наступило 1 вересня - День Знань. Вже цілком очевидно, що навчальний процес не буде таким, як до цього. Без надійної техніки і віддаленого навчання не обійтися. Отже надійна ІТ техніка не розкіш, а один з предметів першої необхідності.

Пропонуємо Вашій увазі постлізингові ноутбуки та комп`ютери бізнес та преміум класу з гарантією якості. Ця техніка, була в користуванні на корпораціях США та Європи і має величезний запас як по швидкодії так і по конструкції, по якій вийшов термін користування кредитом 2-3 роки і вона направлена на реалізацію. Ця техніка в 100% випадків у прекрасному технічному і зовнішньому стані, використовувалися стаціонарно з докстанціями і зовнішніми клавіатурами та мишками. Слідів зносу, як правило немає взагалі і їх можна прийняти за нові. (якщо і є я екземпляри з недоліками по корпусу - надаєтся знижка).

Кожен з цих ноутбуків та комп`ютерів був відтестований і йде з гарантією Це надійні апарати, які коштували нові в середньому 1000-3000 дол. ідеальні, довговічні і мають величезний ресурс. Крім стокових ноутбуків та комп`ютерів є деяка кількість стокових нових з гарантією 12-36 міс. і дуже великими знижками. Ноутбуки та ПК комп`ютери можуть бути переконфігуровані: зміна оперативної пам'яті, жорсткого диска, приводу, вбудованого модему і т.п.

Навіть коли ваш бюджет обмежений, ви зможете придбати у нас ноутбук та комп`ютер за своїми можливостями і потребами. По-перше, їх купівля давно не розкіш і це не тільки з тієї причини, що ноутбуками користуються майже всі. Справа ще в тому, що виробники постійно оновлюють свій асортимент, конкуруючи між собою. У підсумку ціна на такі лептопи та ПК комп`ютери знижується рік за роком. При обмеженому бюджеті, або бажанні купити професійну техніку за розумні гроші, з гарантією якості без ризиків для Вас пропонуємо ноутбук та комп`ютер б/у.