На будь якому гаджеті вкрай важливим є серце і мозок - Центральний Процесор Вашого ПК, Ноута, гаджета, від нього залежить швидкодія.

Виробники періодично випускають нові покоління процесора. Відкрию одну "таємницю" швидкодія кожного наступного покоління процесора приблизно на + 10-15% вища попередника.

Починаючи з 3-го покоління і вище, як показує практика наших клієнтів 90% користувачів задоволені роботою Процесора (якщо пристрій справний, з правильною ОС, драйверами, BIOS, має достатньо оперативної памяті і швидкий жорсткий диск чи SSD).

Є ще один важливий нюанс: коли іде перегрів CPU багато процесорів вміють автоматично понижувати свою частоту - тоді робота на ньому, мяко кажучи буде не ефективною. Це також сильно скорочує життя інших мостів і чіпів Системної Плати і в кінці кінців виводить її з ладу.

Як часто ви міняєте масло в свому авто, коли наступає регламент по пробігу, чи коли зламаєтся двигун? Тут ситуація з термопакетами і термопровідними пастами подібна, їх слід міняти приблизно щороку, особливо це важливо в ноутбуках, це повязано з компактністю і фізичними обмеженнями теплопровідності і можливості розсіювати це тепло в атмосферу.

Поширена помилка: "мій ноутбук роками не чистився але він не грієтся тому що не викидає більше тепла ніж завжди" - і це дійсно так, корпус доволі холодний. Що ж відбуваєтся насправді: висохла термопаста і термопрокладки не відводять тепла на радіатор, вентилятори обдувають холодні радіатори АЛЕ на тестах температура процесора, північного, південного мостів, чіпів відеокарти, чіпів памяті МОЖЕ бути вищою. Не всюди АЛЕ чераз кілька років експлуатації деякі компоненти без сервісу матимуть перегріви.

Отже, ЯКЩО В ЦЬОМУ Є ПОТРЕБА, цей сервіс зробимо ми, з скрінами тесту температур ДО і ПІСЛЯ, ВИ ПЛАТИТЕ ЗА РЕЗУЛЬТАТ, 100% НАДІЙНО. Знаємо всі нюанси.

Звертайтесь: Львів Альфаком Сахарова, 42 офіс 110.

Тел.0982244300

БЕЗКОШТОВНО проведем діагностику.

ВАРТІСТЬ НА роботи від 150грн